Nemzetközi vizeken evezik a Békési Kajak-Kenu Club

Görögországi tapasztalatszerzési lehetőségekhez jutott a Békési Kajak-Kenu Club, 10 egyesületi tagunk utazik szakmai látogatásra az Erasmus+ program keretében.🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Örömmel adunk hírt nyertes pályázatunkról, melyet a Tempus Közalapítvány – az Erasmus+ program rövid futamidejű mobilitási projektek a sportszektorban (KA182-SPORT) kategóriában – érdemesnek talált a támogatásra. A 2024-1-HU01-KA182-SPO-000209593 projektszámú és “Nemzetközi vizeken evezik a Békési Kajak-Kenu Club” című projektünk megvalósítására összesen 16.560 EUR-t ítélt meg a Nemzeti Iroda európai uniós forrásból.

A projekt keretében egyhetes szakmai úton vesz részt októberben a 10 egyesületi tagunkból álló csoport, akik Észak-Görögországban gyűjtenek majd szakmai tapasztalatokat. Az klub kiemelt célja a nemzetköziesedés és a külföldi partneri hálózat kiépítése. A tömegsport programok szervezését, a helyi lakosság aktív életformájának előmozdítását és az egyesület turizmusba való bekapcsolódásának lehetőségét, mint projekt-témákat meghatározva, görög hajós sportegyesületekkel együttműködve valósítjuk majd meg a nemzetközi mobilitást.

Egyesületünk értékes esélyként tekint a nemzetközi színtérre való belépésre és a jelen projekt sikeres megvalósítása mellett fókuszba helyezi a további nemzetközi lehetőségek felkutatását és megpályázását annak érdekében, hogy a jövőben még több edzőnek, önkéntesnek és sportolónak biztosítsa a nemzetközi kitekintést. Illetve terveink között szerepel, hogy később mi is fogadó partnerként vegyünk részt külföldi egyesületek projektjeiben.

Az Európai Unió finanszírozásával. Az itt szereplő vélemények és állítások a szerző(k) álláspontját tükrözik, és nem feltétlenül egyeznek meg az Európai Unió, vagy az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) hivatalos álláspontjával. Sem az Európai Unió, sem az EACEA nem vonható felelősségre miattuk.

© 2024 Békési Kajak-Kenu Club